GlobalMedia-ID

INSPIRING THE WORLD THROUGH CONTENT AND BRANDING

GlobalMedia-ID heeft een unieke positie als full service influencer marketing agency: het heeft de beschikking over een wereldwijde database van A-list fashion modellen en influencers. Door middel van storytelling, events en  video content kunnen de influencers zorgen voor nieuwe, sterke verbindingen tussen merken, business-to-business en business-to-consumers.

GlobalMedia-ID zoekt voor ieder merk de perfecte influencers uit de community.

We houden daarbij uiteraard rekening met de doelen en identiteit van het merk enerzijds en de kenmerken van de high-end influencer en diens digitale bereik anderzijds. De gekozen influencer deelt uiteindelijk authentieke, persoonlijke verhalen via alle digitale/online/sociale kanalen. GlobalMedia-ID zorgt vervolgens voor de meest effectieve manier om dat verhaal te vertellen, door een uitgebalanceerde mix van blogs, influencer marketing en videoproducties aan te bieden.

GlobalMedia-ID werkt onder andere met toonaangevende merken zoals L’Oréal, Björn Borg, Benbits, Rituals, Spotify en citizenM.  Samen met deze merken wordt op deze manier gebouwd aan hun digitale strategie.

CASES